RUNDĀLE PIIRKONNA OMAVALITSUS

Moodne, maitsekas ja mugav igaühele – sellistele tingimustele vastavalt töötasime välja mööbli Rundāle piirkonna omavalitsusele. Koostöös Rundāle piirkonna omavalitsusega oli suur proovikivi kohandada mööblit volikogu erinevatele vajadustele – alustades töötajate puhkeruumiga ja lõpetades lastenurga sisustamisega. Iga ruum nõudis erilise tähelepanu pööramist nüanssidele, et see vastaks kasutaja nõudmistele. 
Siinkohal oli oluline kohandada mööblit Rundāle piirkonnavalitsuse pingsa ja mitmekesise igapäevatööga.
Lastenurga sisustasime laste vajadustele vastavalt loodud LUCY laudadega, juurde sobitasime Gratnelli kollektsiooni riiulid, millele on kerge paigutada asjad nii, et need on lastele mugavalt kättesaadavad. Praegu on meie disainitud lastenurk lastele vabalt ligipääsetav ja mugav, kus veeta aega lugedes, kirjutades või joonistades. 
Samamoodi nagu lastenurk, on ka Rundāle piirkonna omavalitsuse raamatukogu nüüd sisustatud meie mööbliga: raamaturiiulite, arvutilaudade ja toolidega.
Oleme sisustanud ka Rundāle piirkonna omavalitsuse suure saali, kus meie toolid sobituvad elegantselt lavakardinatega.
Oleme hoolt kandnud ka töötajate eest, sisustades kabinette, puhkeruume ja konverentsisaale nii suuremate kui ka väiksemate koosolekute jaoks.
Meie eesmärk oli hoolitseda Rundāle piirkonna omavalitsuse töötajate eest nii, et neil oleks igapäevaselt mugav, käepärane ja ergonoomiline mööbel, ning sisustada ruume omavalitsuse töötajate ja külastajate kõikide vajaduste täitmiseks.